Історія BundesStyle – тактичне спорядження з 2014 року

BundesStyle – бренд та український виробник, який створює тактичне спорядження для військових з 2014 року. Наш інтернет-магазин – це величезний воєнторг з 1000 товарів власного виробництва.

Ми виготовляємо якісні товари для українців. Якість, яка націлена на перемогу нашої держави проти російських окупантів. Постійно працюємо над вдосконаленням технологій виробництва. Намагаємося, щоб кожен товар відповідав реальним потребам військовослужбовців:

  • був надійним, якщо це плитоноска, РПС чи підсумки;
  • не промокав, якщо це тактичний рюкзак;
  • функціональним, якщо це кобура, підсумок чи розвантажувальний жилет.

Працюємо лише для військових

Інтернет-магазин тактичного спорядження — це віртуальне місце зустрічі українського виробника BundesStyle та покупця, що проживає на території України. Ми виробляємо товари лише для наших військових, працівників спецслужб та спецпідрозділів — МВС, МНС, МО, ЗЖД.

BundesStyle — це постійне прагнення до ще кращої якості, а також до миру в Україні. Надійні товари для військових у відповідальний момент можуть врятувати життя. Тому ми боремося за якість технологій, матеріалів та фурнітури. Не використовуємо дешеві замінники тканин та фурнітури. Тільки ліцензійна продукція.

Тактичне спорядження: історія створення виробництва та магазину

Нинішній великий виробник BundesStyle почав існувати в далекому 2014 році з однієї людини. Згодом ми виросли в команду людей з однією метою – створювати товари для військових України задля перемоги держави.

За плечима наших майстрів, що виготовляють плитоноски, РПС, підсумки, товари для поліції, тактичні кобури та військові рюкзаки — від 10 до 30 років роботи в швейній галузі.

Все почалося з брата нашого керівника, який пішов служити в АТО добровольцем на контрактній основі. В один день зачинив свій риболовний магазин. Попрощався з рідними та друзями. Все як у всіх. Таких історій багато, як і сміливих людей в нашій державі.

Мабуть, в ті часи майже в кожній сім’ї ніхто не знав, куди він йде і чого йому варто чекати на службі. Було лише величезне бажання служити своєму народу та захищати його.

Власними очима він побачив, що у бійців немає ані розгрузок, ані бронежилетів, ані нормальної військової форми. Своїй сестрі (майбутньому власнику нашого інтернет-магазину) він сказав: «Голі і босі». Українська держава нічого не видавала, а військовим потрібно було служити та ще й перемагати в боях за кожен сантиметр нашої землі.

Вже весною 2014 року ми почали виконувати держзамовлення на виробництво розгрузок. Близько півроку ми виготовляли лише розвантажувальні жилети, прапори, балаклави, плащ-палатки.

Що ми виготовляли «тоді» і «зараз»?

Восени 24 листопада 2014 року ми відкрили інтернет-магазин і почали виконувати замовлення на тактичне спорядження. Поступово асортимент збільшувався. Від військовослужбовців почали надходити дзвінки з проханнями виготовити той чи інший рюкзак, розвантажувальний жилет, нагрудники, РПС, підсумки, кобури.

Пізніше були запущені в виробництво тактичні рюкзаки. У 2015 році виробництво розширилося за рахунок плитоносок, чохлів для бронежилетів та підсумків. Також з’явилися різноманітні кобури з системою Молле.

Окремим етапом в розвитку інтернет-магазину стало виготовлення костюмів «Горка». Особливо цінувалися утеплені костюми на зиму, які витримували морози до -20 градусів. Ми завжди прагнули використовувати якісний силіконовий утеплювач та спеціальну палаткову тканину з чистого хлопка, що не боялася вітру, дощу чи снігу.

Ми розширили виробництво й працювали вдвічі більше, щоб не підвести тих, хто замовляв у нас теплі та демісезонні костюми «Горка».

Зараз наша спеціалізація — виробництво тактичного спорядження:

Команда інтернет-магазину військового спорядження BundesStyle

Ми зібрали найкращих портних та швачок з усього Кривого Рогу, багатьох навчили на курсах підвищення кваліфікації.

Кожен працівник має свої обов’язки. Хтось займається покроєм, а хтось безпосередньо виготовленням, наприклад, плитоносок чи підсумків.

Є невеликий цех, де двоє працівників вручну перевіряють та відсортовують продукцію з найменшим браком.

Тому у нас ви не знайдете жодного товару з кривими швами або необрізаними нитками.

Дотримуємось технології в кожній деталі.

Де ми знаходимося територіально?

Найдовше місто в Європі – Кривий Ріг. Ми тут живемо й працюємо. Завдяки Новій Пошті можемо доставляти ваші замовлення, якщо ви хочете купити рпс, плитоноску, підсумки чи інші товари, в будь-яке місто України, включаючи найвіддаленіші її частини всього за 1-2 дні.

Раніше в нас була точка видачі для покупців, але зараз тільки виробництво та інтернет-магазин. Тому замовлення ви отримуєте лише у відділеннях або через кур’єрів Нової Пошти.

Слідкуйте за нашою живою Інстаграм-сторінкою — BundesStyle в Instagram з фото та відео товарів перед відправкою.

Завжди ваш BundesStyle. Слава Україні – Героям Слава!

lilekart
Комментариев нет
Категории:
Без категории
Комментарии
Пока нет ни одного отзыва.
Написать комментарий
Ваш комментарий
Имя
Email
Все результаты поиска